Lliçons de les immunoteràpies del càncer per al tractament del VIH

Lliçons de les immunoteràpies del càncer per al tractament del VIH

13/12/2016 - 13/12/2016

Lugar: Facultat de Medicina i Ciències de la Salut - Bellvitge Aulari Campus Bellvitge - Sala Graus. Universitat de Barcelona. C/ de la Feixa Llarga, s/n, Hospitalet de Llobregat, Barcelona. Hospital de Bellvitge

El projecte Cross-roads en recerca aplicada en sida és un fòrum nacional pioner per a l'intercanvi d'experiències en recerca aplicada en VIH i altres especialitats biomèdiques. L'objectiu és incentivar la connexió de la pràctica clínica amb l'àmbit de la recerca en VIH, així com cercar noves aplicacions a tècniques i coneixements ja emprats en altres especialitats. El programa consta de 6 sessions on debaten dos investigadors acreditats, un especialista en VIH i altre de la temàtica específica del dia. Està dirigit a personal sanitari assistencial, investigadors biomèdics, empreses farmacèutiques i gestors científics.

Sessió 6: "Lliçons de les immunoteràpies del càncer per al tractament del VIH"

14h – 15h: Còctel dinar 

15h – 16h30: Sessió

Moderador: Dr. Manel Esteller. Director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge i professor de la UB.

  • Cancer Immunotherapy and HIV. Dr. Rafael Rosell. Director, Cancer Biology & Precision Medicine Program. ICO –IGTP / HUGTiP. Associate Professor of Medicine UAB.
  • The promise of checkpoint inhibitors for theimmunotherapy of viral infections. Dr. Andreas Meyerhans. ICREA Research Professor at the UPF Infection Biology Group. Dept. of Experimental and Health Sciences. UPF.
  • Col·loqui amb els assistents.

16h30: Copa de cava

Suscríbete a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsado por:

Fundación 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Miembro de:

Cerca

Con la colaboración de: